Részecskeszűrő tisztítás házilag és a hátsó lengéscsillapító kiégetés

Differenciálmű: Gondoljunk a részecskeszűrő tisztítás házilag hibájára, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása nőtt míg a teljesítménye durván leromlott

A részecskeszűrő tisztítás házilag baja javarészt 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez jórészt az autó igénybevételétől függő. Akik kiváltképpen városban használják, korábban találkoznak a nehézséggel. A részecskeszűrő tisztítás házilag regenerálja magát. Tanácsok a Szűrőrészecske részecskeszűrő tisztítás házilag blogon. Viszont ehhez nagyobb fordulatszámon kell autózni hosszabb ideig. A regenerálódás folyamata beindul, a meglévő szennyeződés elég.

Lengéscsillapító Szűrőrészecske: Régi autó megvásárlása előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő csere állapota. Sajnálatos módon számtalan esetben a részecskeszűrő csere el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő csere állapota nem vizsgálható át szerelés nélkül. Hibás cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi rettentően magas kiadás, amíg utóbbi pénztárcabarát megoldás. A Szűrőrészecske részecskeszűrő csere weblapján található több ötlet.

Régebbi kocsi megvétele előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a FAP adalék feltöltés állapota. Sajnálatos módon rengeteg alkalommal a FAP adalék feltöltés el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A FAP adalék feltöltés állapota nem vizsgálható át szerelés nélkül. Az elromlott cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon drága kiadás, amíg utóbbi olcsó trükk.

Részecskeszűrő tisztítás házilag és a hátsó lengéscsillapító kiégetés
Részecskeszűrő tisztítás házilag és a hátsó lengéscsillapító kiégetés

Az elromlott cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon magas költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát módszer. Régebbi kocsi vásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő hiba jelei állapota. Sajnos számottevő esetben a részecskeszűrő hiba jelei el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő hiba jelei állapota nem vizsgálható meg leszerelés nélkül.

Gondoljunk a részecskeszűrő tisztítás hibájára, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye különösen leromlott. Ha a részecskeszűrő tisztítás ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel a fordulatszámot. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő tisztítás szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő tisztítás árának töredékéért kipucolja a .

Hátsó lökhárító Szűrőrészecske: Gondolhatunk a részecskeszűrő tisztítás árak hibájára, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye drasztikusan lecsökkent. Ha a részecskeszűrő tisztítás árak ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük fel a tempót. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő tisztítás árak szakembert. Aki egy új részecskeszűrő tisztítás árak díjának töredékéért kipucolja a .

Kuplung Szűrőrészecske - A katalizátor tisztítás feladata az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló molekulák szabad távozását. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel kocsik vannak szerelve. Egy szuper katalizátor tisztítás a káros anyagok 90 %-át képes csapdába fogni.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2021-02-03 19:33