A ZINZINONÁL jobbat találtunk váltottunk. :)

ASEA Terméktapasztalatok webkonferencia

Minden pénteken magyar idő szerint 20 órakor ZOOM webkonferenciát tartunk ahol a régebbi fogyasztók mondják el saját terméktapasztalataikat.

Ha érdekel mit tudnak a termékek akkor feltétlenül gyere fel:

kérd a linket itt wellnesskavehaz@gmail.com

ASEA Terméktapasztalatok

A legtöbb ember erre kíváncsi hisz az emberek 70%-a Magyarországon szed legalább egy valamilyen gyógyszert! Rengeteg a beteg ember és egyre többen szeretnének gyógyszerek nélkül meggyógyulni, és megtalálni azokat a természetes megoldásokat amikkel javíthatnának az állapotukon.

A keleti orvoslás mint tudjuk évezredek óta az alternatív megoldásokra épül, hisz ott a doktor nem azért kapott fizetést ha meggyógyította a császárt, hanem azért ha nem volt az beteg, meg tudta előzni a betegséget!

Ma már a nyugati orvosok szeme is kezd felnyílni, és egyre többen kezdenek el gyógyszerek nélküli gyógyításban gondolkodni! 

Ahogy Hippokratész is mondta, addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg nem tettem rendbe a táplálkozását! És hogy legyen a táplálékod a gyógyszered!

Nem akarok belemenni összeesküvés elméletekbe, és olyan gondolatokba, hogy a gyógyszeripar áll minden mögött, és ők a profitjuk miatt nem akarják, hogy az emberek, maguktól természetes módon meggyógyuljanak. Erről rengeteg könyvet írtak már, talán magyarul a legnépszerűbb, dr. Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség című könyve.

Tény, hogy a törvény a legtöbb helyen a nyugati világban tiltja, hogy bárki gyógyhatást tulajdonítson bármilyen táplálékkiegészítőnek, vitaminnak, terméknek, vagy gyógygombának, gyógynövénynek stb.

Ezért az ilyen termékeket gyártó cégek állandó támadásnak vannak kitéve, és nagyon vigyázniuk kell mit mondanak állítanak!

Szabtak már ki hatalmas büntetéseket csak azért mert egy brossurában vagy egy nyilvános rendezvényen valaki leírta, megjelentette, elmondta a személyes gyógyulásának a történetét, és ezt valamilyen gyógynövénynek, neadjisten valamilyen táplálékkiegészítőnek tulajdonította!

Meg kell jegyeznem , hogy a gyógyszerek mellékhatása miatti halál a 4. legnagyobb halálozási ok a világon. Táplálékkiegészítőkről még sose hallottam, hogy gondot bajt okoztak volna!

ASEA Terméktapasztalatok

A legtöbbjüket nem lehet túladagolni, nincsenek mellékhatásaik, veszélyeik mégis a törvény ezektől félti az embereket és nem a gyógyszerektől!

Nagy a kísértés, hogy ide tegyem azt a rengeteg terméktapasztalatot amit az ASEA termék fogyasztói szereztek, és amik miatt ilyen robbanás szerűen terjed az üzlet, most a COVID alatt is megduplázódott a forgalom. Mindig voltak és lesznek szkeptikusak, akik nem értenek a tudományhoz, fogalmuk sincs mi az a redox molekula, mit csinál a mitokondrium a sejtekben és hogy mit jelent az hogy a testnek van öngyógyító képessége, és ha az megkap mindent akkor csodákra képes. 

Vagyis a táplálékkiegészítők nem a betegségekre hatnak, hanem a szervezetet segítik erősítik, hogy jól végezze a dolgát.

Szóval ha bármilyen egészségügyi problémával küzdesz és természetes megoldásokat keresel, akkor csak személyesen tudunk segíteni és tanácsot adni. Mindenki a saját tapasztalatával, amit ő élt át. 

Ezeket nyilvánosan nem lehet kirakni ide sajnos, de hidd el le esik majd az állad ha meglátod megnézed meghallod őket. A szervezet tényleg csodákra képes ha megkapja azt ami kell neki. És a Redox molekulák ilyenek, kellenek neki!

Terméktapasztalatokat zárt Facebook csoportokban találhatsz, vagy azokon a ZOOM webkonferenciákon amik szinte minden héten vannak, és ahol élőben mondják el emberek – nem lefizetett színészek, vagy celebek – hogy mit éltek át , miből álltak helyre.

Ezért ha bármilyen problémád van keress bizalommal és meghívlak egy ilyen zárt terméktapasztalatos csoportba. 

ASEA Terméktapasztalatok

De itt is leszögezem, ezek a termékek nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények hanem funkcionális élelmiszerek, amelyek olyan anyagokat tartalmaznak amik kellenek a sejteknek szerveknek a szervezetnek, hogy jól végezze a dolgát, tökéletes legyen az immunrendszer, a vérkeringés, az anyagcsere, a méregtelenítés, kiválasztás, légzés, hormonműködés és minden.

Mivel nincs mellékhatás, nincs semmi szintetikus vegyi dolog a termékekben, ezért ártani semmiképp nem ártanak. 

Próbáld ki, kezd el fogyasztani és hiszem, hogy nálad is meghozza az eredményt és segíteni fog. 

ASEA vásárlás ITT

ASEA csatlakozás ITT

ASEA Ausztria Germany

Forrás: svedegeszsegprogram.com, 2020-12-09 15:59